فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

درباره سردار محمد حسین زاده حجازی، جانشین فرمانده سپاه قدس، در سالروز شهادتش | پدر موشکی حزب الله

  • کد خبر: ۱۵۹۲۴۷
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
درباره سردار محمد حسین زاده حجازی، جانشین فرمانده سپاه قدس، در سالروز شهادتش | پدر موشکی حزب الله
سردار محمد حسین زاده حجازی، سال ۱۳۷۶  با حکم رهبر معظم انقلاب، به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج منصوب شد و برای ۱۰ سال در این سمت خدمت کرد.

شهرآرانیوز؛ عوارض شیمیایی جنگ تحمیلی، در شصت وپنج سالگی مردی را از صحنه سیاسی، نظامی ایران گرفت که بیش از ۴۰ سال از عمرش را صرف خدمت به انقلاب و وطن کرده بود. زاده اصفهان بود، اما شمار اندکی از همشهری هایش می‌دانستند مرد عرصه‌های بسیج و خدمت و سازندگی، بال و پر گرفته این شهر است، زیرا تا مقطع متوسطه در اصفهان زندگی کرد و راهی تهران شد. با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی لباس سبز خدمت بر تن کرد. او بر خلاف فعالیت موثر در سپاه و جبهه‌های نبرد تحصیل را نیز با جدیت پی گرفت و با دکترای مدیریت استراتژیک به عضویت هیئت علمی دانشگاه امام حسین (ع) نیز درآمد.

آنچه نام سردار حجازی را برجسته می‌کند این است که او خود را وقف حراست از وطن و انقلاب کرد. با بروز اولین آشوب‌های تجزیه طلبانه راهی منطقه نبرد شد. جنگ او را به جبهه‌ها کشاند و بعد از جنگ نیز به عنوان پدر موشکی حزب الله محور مقاومت را تقویت کرد. با پایان جنگ، در جایگاه یکی از مقامات ارشد نیروی مقاومت بسیج مشغول به خدمت شد و در سمت معاونت نیروی انسانی بسیج به مدیریت ظرفیت‌های موجود در این نهاد پرداخت.

سال ۱۳۷۶ بود که با حکم رهبر معظم انقلاب، به فرماندهی نیروی مقاومت بسیج منصوب شد و برای ۱۰ سال در این سمت خدمت کرد، اما در سال ۱۳۸۶ بار دیگر به امضای رهبر معظم انقلاب، در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه پاسداران قرار گرفت. یک سال بعد در حالی که سکان فرماندهی کل سپاه پاسداران در دستان محمدعلی جعفری بود، سرلشکر حجازی به جانشینی او منصوب شد و هم زمان جانشینی قرارگاه ثارا... را نیز عهده دار شد.

دی سال ۱۳۹۸ نیز جانشینی فرمانده نیروی سپاه قدس به او محول شد و اگر عوارض ناشی از حملات شیمیایی صدام او را به خیل یاران سفرکرده اش ملحق نمی‌کرد، همچنان استوار و با انگیزه برای انجام خدمت پای کار ایستاده بود. هشت سال پایانی عمر سرلشکر حجازی صرف کمک به جبهه‌های مقاومت اسلامی در عرصه مقابله با داعش و تروریسم تکفیری سپری شد و با مسئولیت سپاه در لبنان به شکل مؤثری شانه به شانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به چهره‌ای آشنا در میان صهیونست‌ها تبدیل شد تا آنجا که انتشار خبر شهادت او، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های صهیونیستی به دنبال داشت.

او از جمله نیرو‌های نظامی ایرانی بود که در سال‌های اخیر، خار چشم صهیونیست‌ها شده بود و در فهرست اهداف ترور آن‌ها قرار داشت و به تعبیر رسانه‌های اسرائیلی، «چهره‌ای سرسخت و مدبر در میان مخالفان صهیونست» به شمار می‌آمد. زیرا اقدامات مطلوب او نه تنها در مبارزه با تروریسم که در زمینه سامان دهی نیرو‌های بسیج و به کار گیری آن‌ها در توسعه کشور، الگوی شاخصی برای ملت‌های آزادی خواه و توسعه طلب به شمار می‌آمد. بسیج سازندگی و محرومیت زدایی، اول بار در دوران مسئولیت سردار حجازی بنیان گذاری شد که به سبب فکری پویا و برنامه ریزی‌های دقیق و منسجم، نیرو‌های خود را از طریق نفوذ قلبی و احترام، بسیج می‌کرد.

در بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت شهادت سردار حجازی آمده است: «عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ و نیرویی سراسر در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصه‌ای از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->